SW038_kitchen interior.jpg
SW038_Buckhurst Hill_2.jpg
SW038_Buckhurst Hill_3.jpg
SW038_Buckhurst Hill_4.jpg
SW038_Buckhurst Hill_5.jpg
SW038_Buckhurst Hill_6.jpg
SW038_Buckhurst Hill_7.jpg
SW038_Buckhurst Hill_8.jpg
SW038_Buckhurst Hill_9.jpg
SW038_Buckhurst Hill_10.jpg
SW038_Buckhurst Hill_11.jpg
SW038_Buckhurst Hill_12.jpg

Buckhurst Hill

This is a 'Don't move - Improve' project, turning a small cottage into a family home fit for the 21st century.

To accommodate the grandmother and the family, the house has two distinct characters on the ground floor. The front parts keep all the traditional features, whilst the back offers a series of contemporary spaces including lounge, workstation, breakfast/dining area, kitchen and enough storage for a busy household. A bespoke kitchen design takes the Shaker style to another level, using two tone colour, push to open doors and drawers and slim birch ply edged worktops and window sills.

The project was completed in 2016.

Works including kitchen by Vooff